fredag 26 februari 2010

Oj, vad mycket fint..

Har ju haft en hel massa besök det senaste.. har bara inte haft tid att sitta vid datorn en längre stund.. passar på nu medan båda mina hjärtan vilar!

I onsdags var mor, far, Ann o Christer här, jag och A hade bakat kladdkake-muffins, gott! Både A o S fick fina presenter, det var både kläder, BRIO-tåg och ett gulligt mjukdjur! Stort tack till er och ha det så trevligt på semestern.. (de åker alla 4 till Thailand på tors.. suck! För ett år sedan satt vi oxå med på det flyget..)

Igår var Lina o Tuva här, återigen fick S en massa fina kläder, Tack! och grattis till husköpet, roligt att vi är flera som blir husägare i vår!

Idag var Maria här på fm, tyvärr blev vi utan fika, då J o A var i affären i drygt 2 timmar.. men det gick la bra ändå.. vi har ju ändå båda två några kilon för mycket.. S fick jättefina kläder, som hon kommer att vara mycket söt i när våren kommer!

På em kom Jessi o Ludde, A och L lekte som bara den, de hade verkligen kul ihop och ville fortsätta att leka, så vi får nog ta en träff snart igen! S kommer att bli urgullig i sin nya tuffa jeanskjol!!

Så var det då fredag, J:s sista pappadag, på måndag börjar han att jobba igen.. känns lite trist, men det är rätt gott att allt blir som vanligt igen!

Nej, nu är det dags att börja röja lite, innan jag ska sätta igång med maten, sen blir det väl lite fredagsmys!

Trevlig helg på er!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar