måndag 26 april 2010

Minnen...

Idag och jag och barnen till Limmared. Mamma är ledig, så då invaderar vi huset och så blev hon inte speciellt ledig längre..

Vi ska även ta en tur till Tranemo, till Klädstället, ska köpa ett par baggy jeans som ska finnas där.. använder systers nu, men eftersom det är typ de enda som jag kommer i, så finns risken att de är utslitna tills hennes gravidtet är över och hon vill ha dem. Hoppas att de finns kvar!

Lina o söta Tuva ska oxå följa med.. Har träffat Lina (kommande fredag medräknad..) 3 gånger på en vecka.. typ rekord sedan vi slutade skolan och alla hängde hos Lina. Det var tider det.. Lina var den enda som hade egen lägenhet, där har vi haft mycket roligt, kuliga fester, mysiga kaffe- och testunder, ja, som sagt; det var tider det!

Idag skulle det ju bli jättevarmt.. nu är det mulet, visserligen +10 redan och klockan är inte 8.30, hoppas på lite sol!

Bye, bye

2 kommentarer:

  1. Roligt att göra lite utflykter! Fast det brukar ju bli ganska dyrt, iallafall när jag åker iväg :-).
    Tänkte bara tipsa om en grupp som Johan startat på FB. Den heter Vi som vill ha Jonas (Hazze) Hansson på FB. Haaaahahah, det är tydligen dax att han gör med där!
    Puss puss! Hoppas vi ses snart! Kanske i veckan?

    SvaraRadera
  2. Those were the days...

    SvaraRadera