lördag 3 juli 2010

Nu är det sommar, nu när det soool

Underbara sommar!
J har nu gått på semester, i 5 hela veckor kommer vi att vara 2 vuxna här hemma.. eller om man har otur; 3 barn.. Hur som; skönt att vara lediga ihop!

Imorn åker vi till stugan i Skrea, ska bli underbart med lite havsluft! Har inte varit där än i år.. annars brukar vi ha åkt ner minst 1 helg innan sommaren, men det har helt enkelt inte hunnits med i år, av förklarliga skäl! Mor o far har ju renoverat stugan under våren, ska bli såå kul att se!

Jag hoppas väl på att värmen ska bedarra något, över 30 grader i skuggan är lite väl häftigt med en liten bebis.. men av väderprognosen att dömma, ska det bli lite behagligare temperaturer nästa vecka!

Vi ska strax ge oss ut på en promenad, innan det blir alldeles för tokvarmt, till Pilens livs, för att köpa lite fika och hämta ut ett paket! Sedan blir det att fylla upp poolen, för lite bad! Annars är det mest tvättning, packning och tyvärr lite städning.. måste ju göras innan vi åker, men det får fasen bli en snabbstädning! Det kommer nog finnas många regniga dagar framöver att städa ordentligt på!

Trevlig semester på er!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar