måndag 13 december 2010

Ännu mer pepparkakor

Mina söta små pepparkakor!


Ikväll är det lussefirandeA:s förskola, mormor, morfar och farmor ska oxå följa med! A ser väldigt mycket fram mot detta. I år kan han dessutom alla sånger, men kommer han att sjunga när det verkligen gäller..?! Hur som, mysigt ska det bli! Kul att man får ta med lite släktingar, det har det aldrig funnits plats till på tidigare förskolor som A gått på!

Idag ska vi baka lussekatter, samt göra lite julgodis!
Det är verkligen inte lätt att ta sig ut när det är så förbaskat kallt ute. A vill ut, det ser ju så fint ut, han vill inte gå ut själv och det känns onödigt att dra med S ut..

Igår gick vi lussepromenaden på Djurparken, mysigt som vanligt, men kallt! Barnen frös som tur var inte! Vi vann på två olika lotterier, drack kaffe, glögg, saft och åt pepparkakor!

Igår var även avslutningen på Bamsegympan, A fick diplom, han var så stolt när han kom hem och visade det för J! Vi fortsätter till våren, men har bytt dag och tid, lokal med för den delen! Söndagmorgon är inte den ultimata tiden för oss! Dessutom kommer ju jag att börja jobba igen under våren, det innebär att A skulle missa 2 av 5 gånger. J kan ju inte gärna gå dit med både A och S, så till våren är det tisdagar som gäller för oss!

Dags att lägga S för vila och för mig och A att börja baka!

1 kommentar:

  1. Nämen åh, vilken söt bild!! Så perfekt med helt vitt runtomkring, inget annat som stör..

    SvaraRadera