lördag 4 december 2010

Tomteland

Denna vecka har som vanligt susat iväg..

J har varit hemma från jobbet ons och tors, vi har alla varit lite småkrassliga, men män är ju män.. Hur som, nu mår vi bättre *peppar, peppar*

Igår hade Wera m familj här på lite kvällsmys, god mat och dryck. Tyvärr fick kvällen en något abrupt slut, då lilla E kräktes. Efter lite avtvättning åkte de hem. Har pratat med W idag och lilla E mår bättre, så vi tror att kräkningen kan ha orsakats av ett fall, då hon landade konstigt på mage/revben.. så förhoppningsvis var det alltså ingen kräkning som smittar!

Idag vaknad A vid 7, J satte på disneykanalen, så resten av familjen sov till 8.30, redigt skönt!

Efter en lång frukost, A hann med att sätta sig vid bordet typ 3 gånger och äta, bar det av ner på stan, för inhandling av lite klappar och presenter. Lite mysig julstämning lyckade vi oxå norpa åt oss.. alla goda dofter i från bodarna och all snö, fantastiskt!

Tomteland hade öppnat och A fick träffa tomten, 2 fina presenter fick han och han vågade tom prata med tomten i år, framsteg!

Toarenoveringen är så gott som färdig. Den skulle stått färdig denna vecka, men rörläggaren kommer först på måndag, då det kommit en massa frusna rör i mellan.. vilket jag kan förstå! Samtidigt har den här renoveringen tagit rätt lång tid, det är ju ändå ett pytte, pytte litet toautrymme.. Det beror väl delvis på att vi gjort lite ändringar under tidens gång, men ändå,.. tur att vi har två toaletter.. hehe!

Nu är det lördagsmys med fina familjen, strax innan 20, ska barnen sova sött i sina sängar och glöggen stå på värmning, för då börjar Så mycket bättre, ett fantastiskt program, 4:an har lyckats!

Trevlig helg!

Bye, bye

1 kommentar:

  1. Borde veta detta men men...vart ligger tomteland? / Marie Axelsson

    SvaraRadera