torsdag 20 januari 2011

Presenter

Har börjat att köpa lite födelsedagspresenter till lilla S, som blir 1 år om mindre än en månad.. det är så ruskigt svårt att komma på bra grejer. Leksaker har vi, behöver vi knappast mer av, snarare mindre.. kläder är lite halvtrist att få när man fyller 1, men samtidigt användbart, samt att S absolut inte bryr sig.. hmm.. jag funderar och funderar.. men det blev iaf denna fina molnfilten, hon behöver en liten mysig filt när hon vilar! Visst har vi filtar, många, men den här är tjejig och kommer att passa jättebra i hennes röd/vita rum!


Systers lilla A ska döpas samma helg som S fyller år! Har beställt den här (enligt mitt tycke) underbara affisch, av Camilla Lundsten, grafiker och inredare, känd från bla Äntligen Hemma, hennes figurer finns även i diverse böcker! Ni som har småbarn som älskar böcker, känner garanterat igen dem!
Givetvis ska affischen få en fin ram oxå! Nu gäller det bara att komma på ytterligare nåt fyndigt, fint och använbart.. Idétorka, men då är nätet verkligen kanon!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar