fredag 11 februari 2011

Hektiskt

Nu har jag städat varje dag den här vecka, måste dela upp det, har aldrig flera timmar i sträck för att städa. Nu är det iaf rent och fint, dock kommer det aldrig att hålla sig till på söndag, då Siris 1 års kalas är..

Helgen kommer att bli hektiskt. När J kommer hem, åker jag och A till församlingshemmet och hjälper syster med familj att duka och förbereda inför Alice dop imorn. J och S åker då till Maxi för att handla. Sedan hoppas jag på att hinna med en tur till Pop för att inhandla barnens vårjackor, som medlem får man nu dubbla poäng på allt man handlar, blir ju en del på 2 jackor.

Sedan blir det hem, fixa mat och sedan lite fredagsmys. J kommer garanterat att somna vråltidigt, då han har gått upp innan 4 större delen av veckan, då det varit mycket att göra på jobbet!

Imorn är då Alice dop, ska även hinna med att förbereda lite inför söndagens kalas. För på söndag ska vi fira vår lilla söta goding, som blir 1 på måndag. Man undrar ju just var det här året har tagit vägen, lilla skatten är redan 1 år!!

Så som sagt; det blir en hektisk helg, som kommer att fortsätta vara hektiskt hela nästa vecka, då A dessutom har sportlov. Vi har en massa kul inplanerat, så det blir toppen. Otroligt skönt att slippa allt spring till och från förskolan.

Nu är lunchen avklarad, snart blir det kaffe och lite skidor på tv. Funderar på att baka nåt lite snabbt.. hmm.. får allt fundera kvickt, då jag är ruskigt kaffesugen och det skulle vara gott med nåt nybakt till!

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar