tisdag 15 mars 2011

Tapetfunderingar

Åh, vad jag är sugen på förnyelse.. den här fina lampan från Kartell skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. Bild lånad från rum21.se

Det är även dags att börja tapetsera lite.. om vi bara kunde komma överens.. den första tapeten är vår klara favorit, från Cole & Son, så fantastiskt fin, det är bara det att just denna tapet sitter hemma hos J:s bror med familj.. annars hade den även suttit här!


Dessa trädstammar har J blivit sjukligt besatt av, visst den är fin, kanske 1 våd eller 2, men tänk er själva 50 trädstammar på vägg, blir det inte lite tokigt tro? Även denna från Cole & Son.


Den här lilla söta tapeten har jag äntligen fått igenom, den kommer att sitta på en liten vägg i vår hall, blir väl typ 1½ våd, så det blir ganska diskret. Hur fin som helst är den iaf!


Här ser man hur tapeten skulle se ut på en lite större vägg, men det blir ju liksom lika tokigt som 50 trädstammar.. denna tapet kommer från Decor Maison



Tänk vad lite tapet kan göra för ett rum.. än så länge har vi bara kommit så långt att alla väggar är vitmålade. När vi flyttade hit var det en salig mix av vinröda och gråa toner, skitfult rent ut sagt. Barnens rum har ju fina tapeter, men så är det ju bara deras rum som vi anser vara helt färdiga!

3 kommentarer:

  1. Fina tapeter allihop! Varför inte ha tre-fyra våder av trästammarna och sedan en helt neutral tapet på båda sidor? Tycker den är supercool men som du säger en hel vägg blir mer än en hel skog ;-)

    SvaraRadera
  2. Den översta har vi i sovrummet, fast lila, jag älskar den! Snyggt med trädstammar, men som du säger, kanske inte för många. Vad fint det kommer bli!

    SvaraRadera
  3. Jag såg på någon inredningsbild ett vardagsrum där det satt trädstamstapet bara i ett hörn, alltså en våd på ena väggen, och en våd på andra. En liten trädstamshörna!

    SvaraRadera