onsdag 6 april 2011

Kanske hejdå

Har för tillfället varken ork eller tid att uppdatera bloggen.. kanske att det blir så min lilla blogg får gå i graven. Det känns inget vidare att ha en blogg som man inte hinner/orkar att uppdatera! Eftersom att jag har börjat att jobba heltid nu så blir tiden vid datorn ganska liten, jag får avvakta och se om lusten att blogga kommer tillbaka! Tills dess - ha det gott!

4 kommentarer:

  1. Förstår precis! När jag började jobba efter mammaledigheten med William var det likadant.. man orkar ju inte. Den lilla egentiden man får spenderar man helst med något annat (iallafall jag) typ TV eller så ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tråkigt! Men förstår dig så väl! Kände precis likadant när jag sluta, har haft tankar på att börja igen men känner att tiden inte räcker till familjen och alla måsten redan som det är så det har inte blivit nåt med det än...för se om det ändrar sig ;-)
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Trist!

    Jag som tycker det är så kul att läsa om vad folk har för sig på dagarna. :-)

    Även om jag inte har samma problem med datortid, eftersom det är mitt arbetsredskap OCH min hobby, så kan jag ändå förstå biten med att inte hinna med allt man skulle vilja...

    SvaraRadera
  4. Synd, jag tycker det är så kul att läsa din blogg, men jag förstår dig precis!

    SvaraRadera