fredag 26 mars 2010

Dagen D

Får passa på att skriva några rader.. loppan sover (äntligen) herregud vad den tjejen gråter.. stackare, hon har säkert jätteont i sin lilla mage.

Jag funderar på att börja äta mjölkfritt igen, gjorde ju det med A, men är ytterst tveksam till att det blir bättre. Tror inte egentligen att det blev det med A, men man vill ju så gärna tro att man kan göra nåt, för att de ska slippa att ha ont!

Häromdagen var hon vaken i 7 timmar, försökte att komma till ro, men lyckades inte.. Igår sov hon 1 timma, från 7.30 fram till 14, då jag stoppade henne i vagnen och försökte att söva henne där.. Hämtade A på dagis, vi gick en extra sväng, sedan var vi ute här på tomten, då sov hon iaf 1 timma.. men vagnen måste röra sig hela tiden, annars slår hon upp de blå..

Måste försöka att få lite packat idag med.. efter 12 en gång kommer barnens farmor och gammelmormor, de ska vara här med A, medan vi åker till banken. För idag är det den stora dagen - dagen då vi blir husägare!! Häftigt!

Såg dessutom att Lockryds sommarmöbler öppnar idag, de har 15% på allt idag,, borde försöka att hinna med en sväng dit. Ja, vi får se hur mycket vi hinner med.. måste ju åka till huset oxå!!

Nu ska jag och A packa hans leksaker mm

Bye, bye

1 kommentar:

  1. Nu kulig tävling hos Tant..

    http://uj76.blogspot.com/2010/03/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_27.html

    ..med chans att vinna presentkort från en najsig barn~inrednings~presentbutik :)

    SvaraRadera