onsdag 31 mars 2010

KAOS

... ja nåt annat ord kan inte bättre beskriva vår situation just nu..

Vi är iaf alldeles snart färdiga med städningen av lägeneheten, tack vare mina otroligt snälla förldrar! Svärmor har passat barn, farmor o farfar har putsat fönster, syster o Roger har hjälpt till med flyttning o röjning, Ann o Christer har lagat mat, STORT TACK TILL ER ALLA!!

Utan alla er hade vi aldrig hunnit klart... Den jävla, ja så är det, snuskgubben som bodde i huset innan oss har inte städat ett jävla skit,, det var en sanitär olägenhet,, till slut kom det en städfirma som har tagit det värsta, dvs kök och badrum, 7 timmar har de spenderat hos oss,, då fattar ni hur snuskigt det var,, Nu består vårt liv av ett fullkomligt kaos, av kartonger, påsar, möbler.. allt står hur som helst i vårt hus,, har svårt att tro att det någonsin går att få ordning på.. Till råga på allt har snuskgubben inte fått tillträde till sin lägenhet, så han har ockuperat ett rum i vårt hus, med all sin skit.. dessutom har han ställt en massa på altanen på framsidan + baksidan,, han ska hämta det senast idag och gör han inte det, ringer vi efter en container, för idag ska skiten bort!


Mor o far var och lämnade en inflyttningspresent igår, möbler till altanen på framsidan! 2 svarta stolar och bord, kommer att bli jättefint, den dagen gubbens skit försvinner! Tack kära mor o far!!

Dessutom har vi ingen telefon eftersom det är krångel med jacket och heller inget bredband,, har lånat systers dator nu,, och nu har min snälla syster ordnat med mat till mig och J!

Söta A är sminkad till påskhare, kort kommer väl i sinom tid...
Nu till köket för lite god mat!

Bye, bye

3 kommentarer:

  1. Hehe, låter som när vi flyttade. Skitigt som fan och kaos. :-)
    Hade flyttkartonger ståendes överallt i flera månader.

    Så skönt att ni fått så mycket hjälp!

    SvaraRadera
  2. Nä fasen vad äckligt! Det är väl på han som får betala städfirman hoppas jag.
    Men härligt för er med hus, snart kommer ni iordning :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fy!! När vi skulle flytta från Solna till Fristad så hjälpte Tonis pappa och Tonis svägerska oss att hitta en lägenhet. Så vi såg, tyvärr, inte den förrän vi stod där med flyttlasset utanför.
    Huset sa mycket men...lägenheten...det va det värsta jag sett!! Kissfläckar på golvet i badrummet, en gammal rakhyvel på handfatet, duschhandtaget låg i brunnen som va såå skitig! Skit och snusk mellan golvbrädorna, matrester i kyl och frys för att inte tala om ugnen!! Vi ställde in våra grejer, åkte till svärföräldrarna och sov sen tömde vi lägenheten dagen efter och sa upp lägenheten!

    Men skönt att det löste sig för er och att ni fick hjälp med det! Tycker oxå att det borde vara han som får betala men har för mig att det är inte lika hårt på det när man köper...då finns det liksom ingen värd att klaga till...

    Hoppas ni får en riktigt fin påsk nu i ert nya hem!!
    kram!

    SvaraRadera