söndag 14 mars 2010

Siri 1 månad

... Ja, herregud, Siri är redan 1 månad, tiden går verkligen hur fort som helst..
Hon växer som bara den, fokuserar blicken och följer föremål, om än bara för en kort stund. Hon ler mot oss och älskar när pappa busar med henne. Adrian vill ju oxå gärna busa och leka med henne, men hon blir ofta ganska rädd, då han hoppar fram och är rätt högljudd av sig.. men hon vänjer sig nog snart vid det oxå!


Här myser syskonen i A:s säng


Första badet i det stora badkaret

Idag badade S, A och J i badkaret. S har ju bara badat i baljan tidigare, men det här gillade hon skarpt. Låg och smålog och såg lite finurlig ut.. inte konstigt att hon myste, upptäckte sedan att hon hade bajsat i vattnet..
Annars har helgen varit lugn. Vi har fortsatt med att tömma och röja i förrådet. J och A har varit X antal vändor till Lusharpan, skönt att ha det gjort!
Har även varit ute i det sköna vädret! Härligt med sol o blå himmel!
Nu har vi ätit våfflor. A ska strax lägga sig och S sover gott i sin babysitter. Hon har de senaste dagarna gråtit allt mindre.. *peppar, peppar*
Nu till soffan!
Bye, bye

2 kommentarer:

  1. Tycker nog Siri är lite lik mig när jag var lite :) hihi

    SvaraRadera
  2. haha... jag gick precis in för att jag skulle skriva samma sak! Himmel så likt det är på er sida, men framför allt är det likt dig Johanna!!! Så lustigt att det kan bli så!!

    Gillar verkligen dig blogg Sandra! Du skriver intressant. Har länge letat efter någon väggdekor till grabbarnas rum.. nu var d ett litet tag sen, har haft en i åtanke men tyckt att den var lite dyr. Gillade det gröna trädet du "hittat". Kan man få tips på vart den finns? Har du några idéer om bra inredningssidor på nätet me?? ;-)

    SvaraRadera