lördag 24 april 2010

Lördag och en massa att göra..

Idag har vi massor att göra, hämta våra dynor till utomhusmöblerna, som äntligen har kommit! Sedan ska vi åka och införskaffa krukor, stora sådana, blir nog toppenfint, till sommare! Måste tyvärr även åka och handla.. finns ju inget tråkigare..

J har nu målat v-rum, kök och hallen, det är otroligt vad en ren vit färg kan göra!

Lilla S ligger i babygymet och tränar, hon är nästan på väg att vända sig och trivs ypperligt att ligga ned, till skillnad från hennes bror! Hon har dessutom en tand på G.. tidigt.. Hon växer som bara den, 10 veckor i morgon, stora tjejen!

Lille A växer väl han med, dock inte i samma tempo längre! Mellan raseriutbrotten och trotsen så är han världens finaste kille! Sitter och sjunger för sin syster, som ler stort! Annars är han mest ute och leker med sina nya vänner på området, Ellen och Max, men när han pratar fort heter de Pelle och Masken!

Igår petade A ur en grön ärta ur örat.. suck, det är ju bara några veckor sedan som han nös ut en sten ur näsan.. varför detta plötsliga intresse av att stoppa saker i utväxta kroppsdelar?

A fyller ju 3år om drygt 1 månad.. nån som har bra tips på vad man kan köpa och önska sig till honom? Frågar man honom, önskar han sig paket eller bilar..

Nej, nu hinner jag inte sitta här längre! Trevlig helg på er!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar