tisdag 8 juni 2010

Jag veeet,,, urkass på uppdatering av blogg...

Dåligt med uppdateringar på bloggen.. var sjutton tar dagarna vägen?!

Helgen som varit, var verkligen en toppen helg! Fint väder, verkligen fiiiint väder! Familjen, alltså HELA familjen tog sovmorgon, både lördag och söndag sov vi till 9, underbart!

I lördags kom Fia med familj, från Åmål, ja hon har verkligen bosatt sig där, urtrist tycker jag.. eftersom vi ses allt för sällan! De var här hela dagen. Först mötte vi upp Wera m familj i Annelundsparken, för lek o bus med barn. Vi mammor satt och tjötade och drack kaffe, härligt! Medan pappor och barn lekte!

Efter det blev det ett besök på Nelly@Åhaga, orkade inte titta.. men säkert poppis med tanke på den lååånga kassakön!

Vi tillbringade resten av dagen på vår altan, med god mat och dryck! Barnen badade i poolen, spelade diverse bollspel och vi hade alla en mycket trevlig dag!

Söndag fm roade vi oss med att försöka få ur en mega flis ur A:s svullna fot, han fick den på lördagen, men vi fick absolut inte ta ut den, han ville bara ha plåster och gallskrek! Han kunde ju iaf springa, men på söndagen kunde han inte gå, utan vi fick bära honom., Under mycket gallskrik och fasthållning, med en fot insmetad med bedövningssalva, lyckades vi tillslut få ut den hemska flisen! Efter en mkt strukturerad tur runt i Knalleland, hittade jag och A vad vi behövde, sandaler och jeansshorts till honom, solhatt till S, inflyttningsblomma till Lina o Anders!

Sedan hem, åt, amma osv, för att sedan åka till Dalstorp på 1 års kalas/inflyttningsfika! Barnen busade o lekte som vanligt och vi fick vår tjötdos uppfylld!

Tog en sväng förbi päronen i Limmared, när vi ändå var så nära!

Igår var det sommarfest på dagis, vi var i Annelundsparken, grill, lek mm. A fick sin pärm o CD med bilder, eftersom han slutar där om några veckor!

Idag är A på dagis, jag och S har varit på BVC-mammagrupp, hann även med en liten vägning och mätning. 7kg tung och 63 eller om det var 64 cm lång!

Snart även 4 månader, så smakisar är på G!

Nu får det vara nog för idag!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar