torsdag 10 juni 2010

lite av varje..

Så var det torsdag.. har lämnat A på dagis, vi blir senare och senare för var dag som går.. blir nog till att ta sommarlov lite tidigare än planerat. De flesta utav A:s bästisar på dagis (som för övrigt oxå är 15 timmars..) har tagit sommarlov redan, så då kan ju A lika gärna vara hemma med mig och S! Liam, hans bästa bästis är där sista dagen idag, så A kommer nog bara att sakna honom en massa och fråga efter honom varje dag..


Lilla S bara sover och sover, både jag och A försökte att väcka henne i morse, men hon ville verkligen inte vakna.. nu sover hon igen. Hon har dessutom inte ätit sedan i natt nån gång.. Lilla Loppan!

Hon har ju vänt sig från mage till rygg några gånger, men igår vände hon sig från rygg till mage, och nu gör hon det hela tiden!

A var ju något senare med dessa vändningar.. hehe.. han gjorde det inte förrän han var 8 månader... men det gick ju bra ändå, även om det då var något stressande, för det vet väl alla, att barn som hoppar över något utav dessa "viktiga" steg, får problem med inlärningen.. det kan man läsa på internet, så det så.. ;)


I söndags, när vi var hos mor o far, så var även syster m fam där. När de skulle åka ropade A -Moster; det var roligt att träffa ni! Han är så söt!


Hemma hos mor o far finns ju en stor studsmatta, A hoppade som en tok på den, för att helt plötsligt stanna upp och säga - Vad fanken är det som lyser där? hehe.. VEM??!! har lärt honom att säga FANKEN??? Morfar tror...?! tror visserligen att även jag använder detta konstiga ord mellan varven..


Igår var jag o syster med småtjejerna på Fabriksbutiken, skulle hitta nåt fint till Louise som tar studenten i morgon, svårt, men vi hittade nåt som vi båda gillade, Förhoppningsvis gör även Louise det! Sindra hann nog inte vara i butiken mer än 3 minuter innan hon gjorde sönder ett litet glas.. hehe.. sån är hon ;)


Syster köpte även en fantastiskt fin inflyttningspresent till oss, en kastrull från Hackman, ska se om jag kan fixa bild! Men de är sååå fina! *Älskar* Stort tack, kära syster!

Hittade dock inte den rätta kastrullen, den vi fick var lite mindre, men ack så fin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar