onsdag 23 juni 2010

Sjukstugan fortsätter.. fast med viss ljusning


A med sin koppor och lite glass

S sitter så fint i sin matstol

Lille A har haft några mycket jobbiga dagar och nätter med för den delen, stackarn!
Natten till igår var hemsk, han vred sig av smärta och klåda, grät och gnydde i stort sett hela tiden!

Jag ringde Vct på morgonen och fick ett recept på Tavegyl utskrivet. J hämtade ut det på vägen hem från jobbet!

Denna natt har han sovit betydligt bättre, han säger själv idag att han mår bättre. Vilket jag oxå tror att han gör, då han faktiskt har ätit liiite. Igår ville han inte ens ha chokladmjölk eller glass, då är nog galet, riktigt galet!

Igår kom våra möbler från IKEA, vi hade ju, trodde vi, noga mätt och insett att de enda soffor som vi får plats med i vårt kombinerade kök och vardagsrum, var 2 klippan soffor.. men det visade sig att även de var för stora, så det blev för trångt.. nu har vi en helt ny soffa stående, så om nån är i behov av en svart klippansoffa, så hojta till.. visserligen gör den sig bra i gäst-, data- och lekrummet, men där ska vi ju tids nog ha en bäddsoffa istället!

Idag ska vi hämta vår nya säng från MIO, men vårt sovrum är ej klart, så det blir nog till att soffa på madrasser på golvet ett tag till, men det funkar fint! Tur att man inte är höggravid!

På tal om höggravid, snart ska jag ju bli moster igen, spännande! Mindre än en månad kvar nu.. tror dessutom att hon kommer att föda typ 2 veckor för tidigt, alltså vecka 27!! *hoppas*

Nu åter till min lille sjukling, som tittar på Musses klubbhus, tack och lov för Playhouse Disney, suverän kanal sådana här dagar!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar