torsdag 2 september 2010

Inredningstankar.. som snart ska bli verklighet!

Fyyy, är så dålig på att uppdatera bloggen,, så fort jag tror mig få lite tid, så kommer det alltid nåt annat emellan.. men nu sover båda barnen och det blev en stund egentid..

Har väl egentligen inget vettigt att skriva.. förmodligen därför som inläggen glesnar.. är lite trött på att renoveringen går långsamt! Saker överallt..suck!

J har iaf börjat med S:s rum, nu är det helt vitt, men även golvet ska bli vitt, så det lär väl dröja innan hon får flytta in där.. när hon sover gott och tryggt i sitt rum, ska vi göra en omflytt. Varför ska liksom vi ha det största sovrummet?! Det rum som används minst.. Nej, vårt nuvarande sovrum kommer att bli ett tv-rum, med skön sova och förhoppningsvis en heltäckningsmatta, blir mysigt! Dessutom kommer ljudnivån i vårt kombinerade kök/vardagsrum att bli något lägre, skööönt! Nu är vi allt som oftast alla där, tv:n är på, fläkten är på, diskmaskinen igång.. ja, och nånstans där ska vi försöka att prata med varandra!

Istället för tv o soffa, ska vi ha två sköna fåtöljer, brickbord och den näst bästa lösningen efter en öppen kamin; en fuskkamin.. ja, ni fattar vad jag menar va? alltså inte elektrisk utan det ska vara nåt som verkligen brinner! Vad jag har hört, så får man visst inte sätta in en öppen kamin.. men det här blir nog bra! Fast när det blir verklighet vet jag ej..

Lite om vad som händer (eller inte händer) här,, i helgen drar vi till Gbg och Bauhaus, förbannat rolig affär det där! Badrummet behöver ju både kakel, klinkers och inredning, så massa definitiva beslut som måste fattas snarast!

Nu till tv:n!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar