tisdag 29 mars 2011

Sista dagarna

Då har min sista fredag, lördag, söndag och måndag som mammaledig passerat.
~~~~

I fredags mötte vi upp syster med barn för lite sång, lek och fika på Stadsbiblioteket. Det var en härlig dag. I lördags kom barnens kusin S från Göteborg. Vi grillade och lekte på/i Annelundsparken (har fortfarande inte bestämt om det heter i eller på..) Härligt väder hade vi. Efter Annelundsparken åkte vi hem till oss. Vi förberedde maten och barnen med tillhörande pappor gick på häftig skattjakt. Piraterna lyckades de skrämma iväg, så 2 guldpaket fick de var. De stannade över natt, så efter morgonens frukost gav vi oss ut på en långpromenad. Friskt men lite kallt! När de åkt, åkte vi i vår nya, fina bil till Skene för lite shopping, därefter tog vi en tur hem till Limmared, för att visa bilen och fika. En skön dag!

~~~~
Igår var det, snön till trots, en underbar vårdag. Vi åkte till syster med barn för att äta lunch. Fikat tog vi ute i den härliga vårsolen. Minstingarna sov länge ute och de stora lekte. Vi ännu större, satt med vårt kaffe och bara njöt. Jag njöt nog allra mest, eftersom jag visste att sådan här lyx blir det inte allt för ofta när jag börjar att jobba igen.
~~~~
Idag var jag tvungen att ringa Vct, S har haft hög feber under kvällarna, men pigg under dagarna. Hosta och snor har hon ju haft ett tag. Diagnosen löd; luftvägsinf. alt förkyldningsastma. Så efter att vi har hämtat A, blir det till att åka till apoteket för att hämta ut Kåvepenin, Molipect och ankan att andas i. Vår lilla tappra skrutt.
~~~~
Nu lite kaffe, innan det är dags att förmodligen väcka S, för att hämta A. Bye, bye

1 kommentar:

  1. Fy, så jobbigt för S!

    Låter som att helgen var härlig, kul att träffa familjen.

    SvaraRadera