onsdag 20 januari 2010

Lite lättare idag!

Gårdagen var en bra dag.
Personalen på dagis hade skrivit en matdagbok, och A hade ätit rätt bra. Sammanlagt var det väl mer än han faktiskt hade ätit under hela helgen. De tyckte oxå att han hade lika mycket energi som vanligt! Känns jätteskönt!

Han har ju inte velat göra något, inte gå till dagis, inte gå ut och inte ens åka till mormor o morfar, vilket han annars älskar att göra. Igår i bilen, på väg till Limmared, sa han iaf att han ville åka till mormor o morfar, så det känns som om vår gosse är "på väg tillbaka"
Hemma hos mormor o morfar, lekte han o busade som vanligt med morfar! Morbror Jocke kom oxå, vilket A tyckte var roligt!

När vi skulle åka hem, ville A stanna. Borsta tänderna sa han, mormor lovade att han skulle få komma och sova över när bebis är född. Det tror jag att A längtar efter!

Flera gånger i bilen hem, sa han att han ville stanna hos mormor o morfar, det är så roligt att vara där. -"Vill leka mer med mormor o morfar"

Så idag känns allt lite lättare, hoppas nu bara att vi snart får en tid på lasarettet, så att undersökningarna kan komma igång.. då helst innan bebis kommer!!

Nu ska jag följa med syster o Sindra till Allum, för lite mer po.p-shopping!

Bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar