måndag 1 februari 2010

Måndag igen... och några bilder från en nykläckt liten A


Måndag...

A kom in till mig vid 7, vi tittade på lite barnprogram, eller han gjorde det iaf, jag halvsov.. Vid 8 gick vi upp. Fy sjutton vad mycket snö det har kommit inatt.. Våren känns avlägsen!

Nu har jag diskat en megadisk, renbäddat och börjat att röja lite inför flytten. A har tittat på Saltkråkan och lekt med sina bilar.. Han ställer dem på rad, fint parkerade!

Funderar på att gå ut en sväng, det är ju inte alls kallt idag, men det är snart dags för lunch, sedan lite vila. Blir nog till att gå ut efter vilan istället!

Igår var vi i Limmared och firade pappa! Presenten vi hade tänkt att köpa gick helt om stöpet, så det blev det vanliga, gula tulpaner och lotter, som han inte vann en krona på, kul present!!
Mamma hade gjort våfflor, det är såå gott att äta våfflor när nån annan har gjort dem!!

Jag och A har suttit och tittat på foton från när han var nyfödd.. himmel så liten! Snart har vi en lika liten till här.. försöker att förklara för att att lillasyster/lillebror kommer att vara så liten när hon/han kommer ut ur mammas mage. Han bara fnissar.. undrar just hur han tänker kring det här..

Några dagar gammal, lilla hjärtat!

Adrian några timmar gammal..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar