tisdag 20 april 2010

Sova över...

Sådär,, då sover båda barnen! A sover i sin säng i lekrummet hos mormor och morfar. S sover (äntligen, har inte sovit sedan vi kom till Limmared för snart 6 timmar sedan) i mormors famn!

Jag o S har varit hos Lina på smyckespartaj, mycket fina och billiga smycken. Kul att träffa alla fina vänner! Vi har även bokat Babbel på Valborg, ska bli kul att ses alla! Tror nog att det blir ett glas vin eller två då!!

A har busat och lekt med mormor, morfar och Jocke. Syster o Sindra är oxå här, de ska precis som vi sova över!

För övrigt rullar det på hemma med målning av samtliga rum. Nu är köket och vardagsrummet snart klart, blir jättefint! Han är duktig på att måla, min käre sambo!

Lilla S växer och gror, är nu snart 10 veckor gammal. Magen har lugnat sig, men nu är hon nog inne i en utav alla dessa utvecklingsfaser, så då är det lite gråt mellan varven.

Idag var jag och S, med Maria och Noah på jobbet och hälsade på. Kul att träffa alla, även om inte alla jobbade. Hade ju gärna träffat Anette och Eva, men det får bli en annan gång! Tack iaf för de fina presenterna!

Fasen, detta är inte lätt, att försöka att blogga typ en gång på tio dagar.. men nu har vi nog snart vår dator inkopplad, fick nåt paket från com hem idag!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar