söndag 23 maj 2010

Ännu en helg

Godmorgon!
Jag slappar med lite kaffe vid datorn, J sover och barnen kollar Musses Klubbhus! Hans nya favorit!

Bild lånad från lekmer.se
Igår hade vi en härlig dag! Sov ganska länge, åt frukost, badade barnen inför eftermiddagens kalas. Sedan gick vi ut, spelade boll, planterade, drack kaffe och solade på altanen! Underbart! S sov så gott ute i sin vagn. Sådana här dagar är det så härligt att ha ett eget hus med altan och gräsmatta precis utanför!
På eftermiddagen åkte vi alltså på kalas. Barnens kusin Saga blev 3 i onsdags, de skiljer 8 dagar mellan henne och A! De har inte setts sedan i julas (pga flytt, bebis.. osv) så de hade såklart saknat varandra! De leker så himla bra ihop.
Våran laddare till kameran har fått fötter, så vi kan inte ladda den.. så därför inga kort tagna.. trist!
Dagis har varit stängt tors o fre pga flytt. Så i onsdags gick flyttåget. De föräldrar som ville, vi var inte många.. traskade med barnen upp till Nya Liljeberget. Det var otroligt varmt, men ack så skönt! Det nya dagiset kommer nog att bli toppen. Fina och fräscha lokaler.
Barnen lekte som bara den, men hann även med lite mellis!
Eftersom dagis var stängt även på fredagen, så kom syster o S hit. Vi gjorde äppelpaj och fikade på altanen, härligt! Efter en stund kom regnet och vi flyttade in. De stannade även på middag. De åkte hem vid 14, då kom J, vi drack lite kaffe, sedan kom syster igen och vi åkte till Ullared, för lite trevlig shopping! Oj, vad vi shoppade.. som vanligt i Ullared! Eftersom både A och S (systers S alltså..) fyller år, blev det en hel del presenter! S var med och hon skötte sig så bra så, min duktiga lilla tjej!
Nu är det dags för frukost här!
Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar