måndag 3 maj 2010

Helgen som varit..

Måndagmorgon, ser ut att bli ytterligare en fantastisk dag, härligt!

Igår hade vi en mycket produktiv dag. Åkte till Lekborgen på fm, hade lovat A det redan på lördagen, så trots det fina vädret åkte vi dit. Syster m familj var oxå med, till A:s stora glädje! Adrian o Sindra busade som vanligt, fullt ös.. Lilla S sov så gott hela tiden!

Hem, tvättade flera maskiner tvätt som jag sedan hängde ut. Lagade mat. J o A åkte o slängde skräp. A vilade, J målade, jag rensade ogräs. S sov ute i vagnen. Jag solade, A vaknade, A lekte med Ellen.. phu.. dagen gick i ett, men det var en skön dag!

Har förreten glömt att skriva att lilla S redan har fått en tand.. vi såg att den var på väg redan innan hon blev 2 månader, shit vad tidigt alltså.. den har dock inte kommit fram helt, utan det är bara en vass lite "flis" som sticker ut,, det känns ibland vid amning.. Hon trivs jättebra i sitt gym, är på väg att vända sig, ligger på sidan men kommer inte riktigt över och blir därmed rätt arg! Tokfia!

Har inte haft möjlighet att ladda in några bilder, hittar inte den lilla grejen, som man ska sätta in minneskortet i.. den dyker förhoppningsvis upp snart!

I fredags var jag med bästa tjejerna på Babbel, det var som vanligt god mat o dryck, men framför allt kul att träffa alla! Det blir så sällan, dessutom väldigt skönt att ses utan barn! Vi planerar att åka iväg alla till hösten, på en liten spa-helg, låter helt underbart!

Nu är det dags att börja den här dagen.. Blir nog en sväng till lekplatsen!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar