måndag 29 november 2010

Så var det..

Så var det måndag igen, helgerna bara susar iväg.. helgen har varit bra, i går var vi hos fam. Simfors på fika, trevligt som vanligt! A älskar ju att leka med sin bästis A! Ville som vanligt inte följa med, utan sa att han kunde bo hos dem! Säääkert att Anki hade gillat det, två ligister, visserligen världens finaste ligister, men ändå!

Kvällen tillbringades på Sjöbo, med lite jobb. Trots vädret och att vi har super mycket, verkligen super mycket att göra, så flöt det på bra!

Idag har vi haft syster m. fam här på fm/lunch, kul för kusinerna att busa lite, ute gick ju liksom inte att vara idag,, snorkallt! Det skulle väl funka för A, som rör sig, men lite tuffare för S!
Efter lite handling och annat fix, kom mor o far på lite fika! A fick en hjälm, jag skulle väl kalla det för en hockeyhjälm, en Jofa, som han ska ha när han susar nerför branta backar!

Lilla S är ju ett under(bart) barn,. hon pratar ju redan mycket, har väl säkert skrivit det innan, men utöver de 6-7 ord hon säger, så kan hon även vinka och säga hej, samtidigt. Hon klappar även händerna, på beställning! Lyfter armarna i luften och gör "vågen"! Jag tycker att det är tidigt, men jag jämför ju med A.. som så visserligen är kille!

Nej, nu är det dags för CSI!

Bye, bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar